Ιστορικό

To 1948 ο Παναγιώτης Παππάς ιδρύει το πρώτο του αρτοποιείο στον ‘Αγιο Βασίλειο Πειραιώς, με γνώμονα την άριστη ποιότητα των υλικών, το γευστικό αποτέλεσμα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Το 1960 δημιουργεί το 2ο αρτοποιείο στο Κουκάκι, στην οδό Ζαχαρίτσα 14. Ακολουθούν ακόμα τρία αρτοποιεία: το 1968 στην οδό Αριστείδου 9 το 1973 στην οδό Δημητρακοπούλου 29 και το 1978 στην οδό Σωκράτους 40.

Με όραμα την συνέχιση της παράδοσης τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Θεόδωρος Παππάς ιδρύουν το 1990 την Αφοί Παππά ΑΒΕΕ.

Το 2007 αναλαμβάνουν την εταιρεία, οι Παππάς Κ. Παναγιώτης και ο Παππάς Θ. Παναγιώτης συνεχίζοντας την παράδοση μέσω της τρίτης γενιάς της οικογένειας.

Η εταιρεία διαγράφει ως σήμερα μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο παραγωγής Αρτοσκευασμάτων. Από το 1996 μέχρι σήμερα, φροντίζουμε καθημερινά για την άρτια παραγωγή και διανομή των προϊόντων μας, από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8500τμ στην Μαγούλα Αττικής, με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε σύνθετες απαιτήσεις του κάθε επαγγελματία και συνεργάτη μας συμβαδίζοντας με τα νέα δεδομένα της αγοράς.

Στόχος μας είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με σκοπό την εξυπηρέτηση των συνεργατών και πελατών μας.

Pappas Bros. Ad
Τύπος

Η Pappas Bros. στον τύπο.
Κάντε κλικ για να δείτε την τελευταία καταχώρηση.
περισσότερα